www.turkiyespot.com web sayfası kontrol panelleleri yardımlaşma forumları Forum Ana Sayfa www.turkiyespot.com web sayfası kontrol panelleleri yardımlaşma forumları
ucuz hosting domain kontrol panelleri yardımlaşma forumları
 
 SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

domain ücreti

 
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.turkiyespot.com web sayfası kontrol panelleleri yardımlaşma forumları Forum Ana Sayfa -> DUYURULARIMIZ
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sitedoktoru



Kayıt: 15 Hzr 2006
Mesajlar: 1

MesajTarih: Prş Hzr 15, 2006 10:05 am    Mesaj konusu: domain ücreti Alıntıyla Cevap Gönder

İyi günler,
Topluca soruları buradan iletmek sanırım daha iyi olacak.
1-Domain ücretleriniz net anlaşılmadı.Mesela para birimi ( özellikle reseller'de ) yok. 11000.00 denen gibi
2-referans verdiğiniz sitelerin bir kısmı hangi satte hangi PC'den bakarsak bakalım görüntülnmiyor.Gerek evden gerek üniversiteden gerekse internet cafe'den girdim aynı sonuçlarla karşılaştım.Bazısının domain süresi geçtiğinden girilmiyor vs. İyi çalışan web site referanslarınız yok mu?
3-serverlarınız yanılmıyorsam yurt dışında ve bu yüzden sayfalarınız geç görüntüleniyor. Doğru mu?
4-e-ticaret arayüzünü ücretsiz kurduğunuzda sonradan değişiklikler yapmamız mümkün mü?
5-php tabanlı web alanı hizmeti olduğundan phpYi bilmiyoruz site sayfalarını kurmak ve güncellemek konusunda geniş içerikli ve türkçe yardım sayfalarınızı göremiyoruz.Forumlara yanıtlar çok geç geliyor, arkadaşım da direkt email ile sorduğu soruya 1 haftadır halen yanıt bekliyor?
6-bayiniz olursak ticari kaydımız olmadığından fatura kesemeyiz bu sizi bağlar mı?
7-ana sayfanızdaki ekonomik hosting paketleri tek kullanıcı için mi?değişik domain ( kişi ) lere bölüştürme imkanı var mı?
8-referans web sayfalarınızdan açılabilenler genelde forum yapısında uygulanmış bunun bir nedeni var mı, yoksa normal herhangi bir web sayfası(antmem.com gibi ) yapımına uygun değil mi?

Daha önce turkiyespot.com'dan hizmet alanların da vermek istediği cevaplar için : kaydedilen@gmail.com adresine iletilmesi ricasıyla teşekkür ederim.
_________________
AS
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
www.turkiyespot.com ucuz hosting
www.turkiyespot.com ucuz hosting





MesajTarih: Prş Hzr 15, 2006 10:05 am    Mesaj konusu: Advertisement Links

www.turkiyespot.com iyi Hosting vps vds radyo iyi reseller, kaliteli hosting, kaliteli host, kaliteli vps, iyi vps

Başa dön
turkiyespot
Site Admin


Kayıt: 11 Ksm 2005
Mesajlar: 320
Konum: istanbul

MesajTarih: Prş Hzr 15, 2006 12:06 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Selamlar nasılsınız?
1-sitemizde yazan fiyatlar eski paradan tl den 2 sıfır eksik durumdadır mesela 11000 görüyseniz 11 ytl düşünmeniz gerekiyor. Hesabımız sürekli çalıştığı için para birimini değiştiremedik .
Aşağıdaki linke tıklarsanız bayii fiyatlarımzıı görebilirsiniz.
http://52200.myorderbox.com/anacreon/servlet/SFResellerPricingServlet?&redirectpage=%2Fservlet%2FSFResellerPricingServlet%3F
2-referans vereceğimiz çok site var ama www.turkiyespot.com www.turkiyelinux.com www.amerikanhost.com bizim sitelerimiz hepside açılıyor hızlara buradan bakabilirsiniz.
3-Serverimiz amerikada ama Türkiyedekilerden daha hızlı görüntüleniyor çünkü dünaynın en yüksek bağlantı hızı amerikada bulunuyor ve serverimizin teknik altyapısı 1gb ram p4 3000 çift işlemcili ve 100 megabitlik bağlantımız var, ayrıca omurganın kendisi olan hopeonedan yayın yapıyoruz. Serverlar arasında 100 megabitlik hızı kendimiz site taşırken görüyoruz ama böyle bişey Türkiye serverlarında imkansız.
4-e-ticaret sayfasını ücretsiz olarak kuruyoruz sadce doamin ve host ödemesi yapmanız yeterlidir.
http://www.firmaisminiz.com/sanalmagaza adresinden özelliklerine bakabilirsiniz. Arayüzler değişiyor ama ücretsiz olduğu kadar bazıları ücret ödeyerek arayüz alabiliyorlar buna template deniyor ve çok değişik şekillerde mevcut.
5-php ile web sayfası webmasterlik işine giriyor bize ulaşırsanız elimizden gelen yardımı yaparız ama bu ayrı bir eğitim getiriyor. bize msn icq veya yahoo mesengerden ulaşabilirsiniz veya forumdan yardım alabilirsiniz. Yazdığınız mesaja 1haftada cevap bizden gelmez ,biz 5-10 dakikada bir amillerimizi kontrol ediyoruz ancak sorduğunuz soru açıklama ve uzun bir tarif gerektiriyorsa belki ozaman cevap süresi uzayabilir.
6-fatura bizde kesmediğimizden dolayıfarkeden bişey yok zaten elle tutulur bi mal alıp satmıyoruz vergiden muaf çalışıyoruz.Sanatkarlar kanununa göre sanatkarlardan vergi alınmıyor mesela webmasterlardan.
7-250mb ve üzeri hostları bölüştürme imkanı var biz ona bayilik diyoruz ama 50mb veya 100mb gibi bir alan bölüştürülemiyor. Ancak bize haber verirseniz bölüştürebiliriz siz bunu yapamıyorsunuz. Ama bayilik alırsanız kendinizde bölüştürebilirsiniz.
8-son sistem kullandığımızdan dolayı bir çok uzantıyı sistemimiz destekler
php aspx aspnet html cgi perl .........
yani normal sayfalarıda yayınlayabilirsiniz.
iyi çalışmalar
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.turkiyespot.com web sayfası kontrol panelleleri yardımlaşma forumları Forum Ana Sayfa -> DUYURULARIMIZ Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Turkey & Erdem Çorapçıoğlu