www.turkiyespot.com web sayfası kontrol panelleleri yardımlaşma forumları Forum Ana Sayfa www.turkiyespot.com web sayfası kontrol panelleleri yardımlaşma forumları
ucuz hosting domain kontrol panelleri yardımlaşma forumları
 
 SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Banka Tavsiyesi

 
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.turkiyespot.com web sayfası kontrol panelleleri yardımlaşma forumları Forum Ana Sayfa -> DUYURULARIMIZ
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
turkiyespot
Site Admin


Kayıt: 11 Ksm 2005
Mesajlar: 320
Konum: istanbul

MesajTarih: Cum Ksm 09, 2007 12:11 pm    Mesaj konusu: Banka Tavsiyesi Alıntıyla Cevap Gönder

Sık Sık Müşterilerimizden banka tavsiye etmemizi isteyenlerle karşılaşıyoruz.
Eğer internetten sık sık havale Eft gibi para transferi yapan birisiyseniz bu işlemlerin hiç birisinden hiç komisyon almayan Asya Katılım Bankasını kullanabilirsiniz. internet üzerinden istediğiniz bankaya istediğiniz miktar parayı havale eft masrafı vermeden hızlıca gönderebiliyorsunuz.
Kredi kartlarındada yıllık işlem ücreti ve limit aşım faizi bulunmuyor. Garanti bankasında kart limitinizi aşarak eski borcunuzu ödeyerek daha falza kartı kullanırsanız maalesef limit aşım ücreti alınıyor.
Oyak bank internet şubesinden 0 masrafla eft yapılıyor ama oyak bank prosedürleri çok fazla örneğin kendi hesabıma para yatırmak için saatlerce bankadan bekledikten sonra 3-4 tane kağıda imza atmam gerekebiliyor.
iş bankası başka bir iş bankasına göndermek için 0.3ytl başka bir bankaya göndermek için 1ytl masraf alıyor. Ayrıca iş bankası bankamatik kartıyla başka bir iş bankasına gönderirseniz 3ytl masraf alıyor.
Garanti bankasıda yine anı garanti bankasına gönderseniz bile 0.6ytl internetten havale masrafı alıyor. Ayrıca garanti bankasına defter ile bir tanıdığınızı gönderseniz aynı şubeden hesabınıza para yatırsa bile siz değilseniz 3.şahıs diye masraf kesiyor.
Ziraat bankasından yine internt hesabından 0.21ytl masrafla eft yapabilirsiniz.
Ama ziraat bankasına havale geldiğinden aynı gün parayı bankamatikten çekmek isteseniz komisyon alıyor mecburen 1 günsonra çekmeniz gerekiyor ki parayı tam alın.Dünya çapında para göndermeye yarayan western union sistemi ziraat bankasında bulunuyor. Yurt dışındaki tanıdıklarınız 20 euro masrafla size para gönderebilirler sizde gidip ziraat bankasından ister euro veya Ytl olarak paranızı sıfır masrafla alabilirsiniz.
Ama siz yurt dışına göndermek isterseniz sistemlerimiz arızalı diyebiliyorlar. Eğer denizbank ile yurt dışından size para gönderirlerse 10euro masraf öderler 1 gün sonra paranızı çekersiniz.
Ayrıca Posta Çeki hesabınıda tüm müşterilerimize tavsiye ediyoruz. Size gönderilen posta çeki ödemesini Türkiyenin her yerindeki ptt lerden ücretsiz çekebiliyorsunuz. Posta çeki hesabınızı internetten kontrol edebilir ve banka hesaplarınıza bu paraları gönderebilirsiniz veya başka birisine internetten posta çeki hesabına para gönderebilirsiniz. kredi kartı borcu ödeyebilirsiniz. internetten posta çeki hesabımdan garanti bankası kredi kartı borcu ödediğimde 1ytl masraf alıyor ama asya finans hesabıma para gönderdiğim zaman hiç komisyon almıyor. Ayrıca size para gönderen kişiler offline olarak gönderirlerse hiç komisyon ödemezler ancak para bir kaç günde size ulaşır. Online para göndermeleri halinde anında para gelir.Şimdi ptt nin telefon ile ve banka kartı ilede para işlemleri yeni yeni başladı.
...
vakıf bank tan hesap açtığımda uzun bir prosedür ve 10ytl kart ödemesi yatıktan sonra hesap açıldı. Ayrıca defalarca ne mezunu olduğumu sordular kimlikte gösterdim ama gene üniversite yerine lise yazmışlar. Üniversite mezunluğunu yakıştıramadılar heralde.
internet şubesine nasıl gireceğimi üst kattaki müşteri temsilcisi anlattı alt kattaki memurlara göre daha bilgili birisiydi.
Vakıfbank verdiği otomatik para çekme makinası kartı için 10ytl ücret alıyor (eğer zam gelmediyse) telefon bankacılığını arayarak hesabınızı internete açıyorsunuz. Bana gelen ödemeyi diğer banka hesabıma göndermek için 0.2ytl kanunu masraf ve 2ytl iletişim masrafı olmak üzere 2.2 ytl internetten havale masrafı ödedim. Diğer bankalardan heralde en yüksek miktar bu.
Bankalar ve para transferleri konusunda sizlerinde değerli tecrübelerinizi buraya yazmanızı bekleriz.
Saygılarımızla


En son turkiyespot tarafından Sal Tem 22, 2008 10:45 am tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
www.turkiyespot.com ucuz hosting
www.turkiyespot.com ucuz hosting





MesajTarih: Cum Ksm 09, 2007 12:11 pm    Mesaj konusu: Advertisement Links

www.turkiyespot.com iyi Hosting vps vds radyo iyi reseller, kaliteli hosting, kaliteli host, kaliteli vps, iyi vps

Başa dön
turkiyespot
Site Admin


Kayıt: 11 Ksm 2005
Mesajlar: 320
Konum: istanbul

MesajTarih: Sal Tem 22, 2008 10:41 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yasal olmamasına rağmen EKSTRE+BSMV ücretleri garanti bankası ve iş bankası tarafından müşterilerin sırtına yüklenmektedir.
BSMV yi banka zaten kendisi ödemek zorundadır, ekstreyide zaten email adresimize gönderiyorlar. Garanti bankası 3.5ytl bunun için aylık kesinti yapıyor. iş bankası zaten BSMV yi müşteriden tahsil ediyor ,Temmuz ayında iş bankası 20ytl işlem parası adı altında 1 taksit olarak ödeme aldı.
Her havaleden zaten para veriyoruz ,başka bir işlemmizde yok ama Malesef devlet bunları denetlemiyor.
Garanti bankasının internet şubesinden kendi kredi kartımın borcunu ödedim 1.5 ytl kesti 50ytl ödemede 1.5 ytl komisyon kesti.
48.5ytl ödemiş oldum Artık neyden ne masraf keseceklerini şaşırmışlar.
birde cep şubesinden ödeseymişim masraf kesilmiyecekmiş böyle bir yazı çıktı.
....
Posta çeki hesabıyla beraber postahanenin gönderdiği ek yazıda Terörle mücadele ve internet suçlarını önlemek için ek bir belge imzalayıp ikametgahla beraber postahaneye teslim etmem gerekiyormuş. İmzalanacak belgedede posta çeki hesabımı kimseye kullandırtmayacam gibi bir yazı var. Zaten öyle olması gerekmiyormu? Buda postahanenin vatandaşa karşı saygısızlığı ,eğer bu belge verilmezse hesap iptal olacakmış.
Saygılar
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
turkiyespot
Site Admin


Kayıt: 11 Ksm 2005
Mesajlar: 320
Konum: istanbul

MesajTarih: Prş Oca 29, 2009 7:35 pm    Mesaj konusu: yapı kredi bankası 37.55 tl yıllık işlem ücreti alıyor Alıntıyla Cevap Gönder

yapı kredi bankası 37.55 tl yıllık işlem ücreti alıyor.
çok insafsız bir rakam bu, paramız onlarda bekleyince biz faiz almıyoruz ama...
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.turkiyespot.com web sayfası kontrol panelleleri yardımlaşma forumları Forum Ana Sayfa -> DUYURULARIMIZ Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Turkey & Erdem Çorapçıoğlu